Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii incendiare la adresa DNA: Cum îi dă-n fapt Elena Udrea pe procurori

elena udrea

Elena Udrea a ieşit la atac împotriva procurorilor DNA care au ţinut-o săptămâni întregi în arest preventiv. Fosta blondă de la Cotroceni îi loveşte dur pe oamenii legii şi scoate la iveală amănunte incendiare despre aceştia, dar şi despre denunţători.

Elena Udrea a atras atenţia asupra unei posibile legături între anumiţi procurori şi "noua categorie de băieţi deştepţi, plini de bani care au avioane private, vile pe Coasta de Azur, care îşi fac vacanţe de milioane de euro şi vin şi fac 3 denunţuri în România împotriva unor politicieni şi apoi sunt lăsaţi liberi şi cu banii la ei".

"Oare în aceste vacanţe pe Coasta de Azur, în vilelele de sute de mii de euro pe săptămână şi-au petrecut vacanţele şi procurori din România? De-şi permit aceşti oameni să vină cu avioane private în ţară, să dea declaraţii pe aeroporturi pe la Constanţa sub acoperire împotriva politicienilor din România şi să plece liniştiţi cu banii la ei?", a întrebat retoric Elena Udrea.

În acelaşi timp, fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, în prezent deputat în Parlamentul României, a atras atenţia că nu vede acelaşi zel din partea procurorilor în a începe o urmărire penală în cazul unor fapte de fals şi uz de fals stabilite de o instanţă, într-un proces civil, cu privire la felul în care preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au dobândit un imobil în Sibiu. "În declaraţia lui Klaus Iohannis din 6 nov 2014, când încerca să convingă strada şi tinerii frumoşi şi liberi că merită să fie preşedinte, spunea că primul lucru pe care îl va face când va ajunge la Cotroceni va fi să renunţe la imunitatea preşedintelui în timpul mandatului. Eu încă mai sper că e un om de onoare şi că va face lucrul acesta, să renunţe la imunitatea care azi îl fereşte de un dosar penal pe care, conform legii, ar trebui să-l aibă. Sau poate ies tinerii în stradă să ceară respectarea cuvântului dat. În plus, imunitatea este doar a preşedintelui, nu şi a soţiei şi a familiei. În ceea ce o priveşte pe doamna Iohannis, ar putea să înceapă un dosar de urmărire penală în orice moment pentru că instanţa a scris într-o decizie definitivă că s-a făcut fals şi uz de fals. Porbabil sunt nişte priorităţi la parchete şi familia Iohannis nu e o prioritate. Priorităţi sunt la cei care sunt în opoziţia partidului dlui Iohannis, la mine, Elena Udrea, la alţii. Nu îmi dau seama care este motivul pentru care nu s-a început încă un dosar penal cu privire la dna Iohannis, chiar dacă ulterior poate se va stabili că nu s-a săvârşit fapta respectivă cu intenţie, că s-a prescris sau mai ştiu eu ce", a comentat Elena Udrea la RTV.

 

Citeşte şi: Acuzaţii incendiare ale Elenei Udrea: Îndeamnă la mişcări de stradă împotriva lui Klaus Iohannis

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.