Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzații șocante la adresa lui Nicușor Dan (surse)

Facebook
Nicusor Dan

Anunțam de curând complicarea problemelor politice pentru Nicușor Dan, inclusiv în rândul simpatizanților săi, în contextul în care sursele noastre ne informaseră asupra dovezilor incontestabile privind dublul discurs legat de planurile urbanistice.

Ei bine, problemele se agravează pentru edilul venit din societatea civilă. Astfel, datele existente indică faptul că atacurile primarului general la adresa Inspectoratului de Stat în Construcții sunt cauzate de faptul că instituția ar fi emis documente oficiale de unde reiese nelegalitatea adoptării PUZ Zone Construite Protejate, act în baza căruia Nicușor Dan exercită într-o manieră cel puțin discutabilă eliberarea de autorizații. Deși interesele oculte în domeniu au fost adesea tratate de presă.

În fine, cea mai puternică lovitură pare să vină din instanță, acolo unde s-ar fi constatat că documentația de urbanism în cauză, întocmită și aprobată la începutul anilor 2000, are aceleași deficiențe ca și celelalte, doar că aceasta nu a fost contestată de șeful PMB sau ONG-urile prietene acestuia. Mai mult, anexele Hotărârii Consiliului General nu ar fi existat niciodată în arhiva Primăriei Capitalei, de unde și surpriza judecătorilor care au primit presupuse documente originale, certificate pentru autenticitate cu semnătura edilului.

Persoane bine informate spun că un dosar este deja în cercetarea Parchetului, pentru presupuse infracțiuni de fals și uz de fals. Dacă ipoteza se confirmă, explozia politică va fi majoră, prin implicațiile ei locale și naționale. Ar fi lovitura de grație, inclusiv electorală, pentru salvatorul Bucureștiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.