Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuzaţii şocante la adresa Marianei Bitang şi a lui Octavian Bellu: 'Aţi omorât 19 gimnaste'

mariana bitang octavian bellu

România a ratat calificarea la Olimpiada de la Rio, cotraperformanţă şocantă a gimnasticii româneşti. De 48 de ani nu mai lipsise ţara noastră de la cea mai importantă întrecere sportivă a planetei. Octavian Bellu şi Mariana Bitang sunt socotiţi drept ţapii ispăşitori ai acestei contraperformanţe.

Mama unei gimnaste scoase în iarnă din lotul României îi face praf pur şi simplu pe cei doi printr-o postare extrem de virulentă pe facebook. Silvana Peng, mama Adianei Peng, dă de pământ cu doi dintre cei mai de succes antrenori pe care i-a avut România.

Citeşte şi: Rareş Bogdan spune de ce a refuzat oferta de la Cotroceni

"Asta v-ați dorit d-le Bitang si Bellu! Ca să aveti succes la banii Petrom pentru „Țară, țară, vrem campioane”, să va intre bani frumoși în fundația proprie, ați omorât 19 gimnaste! Sunteți parte a grupului infracțional organizat care beneficiază de stimă și respect prin jaf, fraudă și genocid! Jucați teatru toți: Stoica, Grigoraș, Bellu, Bitang, Popa Adela și Coroiu Ioan (sărituri și paralel lot olimpic 2012-2016) Acum visați să ajungeți în fruntea FRG ? Nu vă mai săturați de bani? Dacă aveau coloană vertebrală, erau oameni – nu bipezi monștri, nu ”retardați” și ”curve” – asa cum îi plăcea d-nei Bitang să facă gimnastele, Bitang si Bellu n-ar fi avut cum să accepte să fie scriptic în fruntea lotului pe post de coordonatori și să simuleze implicarea! Bolnavi după avere, mogulii Bitang și Bellu merită trași la răspundere cu întreaga clică! Aici vorbim de copilării distruse, de furt de indemnizații, de tratatemente discriminatorii și inumane, de condiții jalnice de cazare și de masă, de lipsirea dreptului la scoala, de umilințe, rasism, fair-play etc", a tunat Silvana peng pe site-ul de socializare.

Citește și: Lista locurilor de muncă vacante în instituțiile publice din municipiul București

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.