Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acuze grave: aleșii care susțin parteneriatul civil își încalcă jurământul de credință

depunere juramant

Partidul Forța Națională a solicitat astăzi ca ”referendumul pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei ca fiind alcătuită din bărbat și femeie să fie declanșat de urgență”. Forța Națională este de părere că ”orice întârziere dă apă la moară celor care vor să devieze sensul căsătoriei și să inventeze parteneriate civile care sunt împotriva valorilor poporului român”.

Forța Națională mai spune că ”discuția despre sensul familiei trebuie clarificată urgent prin modificarea Constituției, așa cum au cerut cele trei milioane de români care au semnat în acest sens” deoarece ”parteneriatul civil nu este despre drepturile omului, ci despre distrugerea familiei și despre implementarea, în România, a unui program de înstrăinare de propria identitate națională”.

Secretarul General al FN, Mircea Găinușă, mai afirmă că ”eforturile Bisericii Ortodoxe Române de a salva ființa națională și valorile familiei sunt admirabile și se înscriu în lupta de veacuri a BOR de a fi alături de destinul poporului român. Trăim un moment crucial pentru viitorul națiunii, lovite oricum de o scădere demografică prin care este amenințată continuitatea noastră pe aceste meleaguri”.

Forța Națională spune chiar că ”toate forțele politice ar trebui să susțină declanșarea referendumului pentru familie” și le atrage atenția parlamentarilor care încurajează parteneriatul civil că ”ar trebui să își amintească de faptul că au depus, cu mâna pe Biblie, un jurământ de credință față de țară și popor la preluarea mandatului, iar orice demers care vizează distrugerea familiei este o încălcare flagrantă a acestui jurământ”.

În final, Forța Națională îi atacă dur pe parlamentari: ”Cum pot unii aleși din Parlament, după ce au spus, la finalul jurământului, ”Așa să-mi ajute Dumnezeu” cu mâna pe Sfânta Scriptură, să susțină acum o lege a parteneriatului civil care distruge identitatea și viitorul poporului român, dar și principiile creștinătății? Parlamentarii care susțin o lege a parteneriatului civil își încalcă, de fapt, jurământul de credință și ponegresc memoria înaintașilor!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.