Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adam Driver, Caleb Landry Jones, Jessica Chastain, Mads Mikkelsen, aşteptaţi la Festivalul de Film de la Veneţia

https://www.indiewire.com/
Adam Driver

Adam Driver, Caleb Landry Jones, Mads Mikkelsen şi Jessica Chastain se numără printre vedetele care vor participa la viitorul Festival de Film de la Veneţia, potrivit Variety, potrivit news.ro.

Driver este aşteptat pe covorul roşu de la Lido pentru a promova filmul „Ferrari”, de Micheal Mann, în care joacă rolul personajului titular, pionierul italian al curselor de maşini Enzo Ferrari; Landry Jones vine pentru „Dogman” al lui Luc Besson; Mikkelsen va veni pentru „The Promised Land” al regizorului danez Nikolaj Arcel, iar Jessica Chastain pentru „Memory” al autorului mexican Michel Franco, primul ei rol de la rolul premiat cu Oscar în „The Eyes of Tammy Faye”.

La Lido sunt aşteptaţi, de asemenea, Cailee Spaeny şi Jacob Elordi, care îi interpretează pe Priscilla şi Elvis Presley în filmul „Priscilla”, de Sophia Coppola, precum şi Priscilla Presley.

SAG-AFTRA, deoarece sunt producţii independente care nu au fost produse de membri AMPTP.

Cu toate acestea, potrivit agenţiei italiene de ştiri ANSA, Kiefer Sutherland va fi, de asemenea, probabil prezent la Lido pentru a aduce un omagiu ultimului film al regretatului William Friedkin, drama juridică „The Caine Mutiny Court Martial”, în ciuda faptului că este produs de Showtime şi Paramount Global, care este membru AMPTP.

Între timp, scena petrecerilor de la Veneţia a fost doar puţin afectată de greva SAG-AFTRA, cu o singură anulare a unui eveniment Armani care p avea în prim-plan pe Cate Blanchett.

După cum a anunţat Variety, Ava DuVernay - a cărei dramă „Origin”, inspirată de cartea „Caste: The Origins of Our Discontents”, va marca primul film al unei regizoare afro-americane care va fi prezentă în competiţia de la Veneţia - va fi onorată de organizaţia internaţională de luptă împotriva SIDA amfAR cu Premiul de inspiraţie în cadrul unei cine de gală care va include şi recitaluri ale cântăreţelor Rita Ora şi Leona Lewis. Dar încă nu este sigur dacă starurile filmului, Aunjanue Ellis-Taylor, Niecy Nash-Betts, Jon Bernthal şi Vera Farmiga vor participa la festival.

Cea de-a 80-a ediţie de la Veneţia va avea loc între 30 august şi 9 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.