Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adam Sandler, Carey Mulligan şi Paul Dano în drama SF 'Spaceman'

Imdb
adam sandler

Undeva la marginea universului, Adam Sandler îşi înfruntă durerea provocată de singurătate cu ajutorul unui terapeut şi guru sub înfăţişarea unui păianjen spaţial gigantic în SF-ul Netflix ''Spaceman'', care a avut marţi premiera în cadrul Festivalului de Film de la Berlin (15-24 februarie), informează Reuters.

Inspirat din romanul ''Spaceman of Bohemia'', al scriitorului ceh Jaroslav Kalfar, filmul spune povestea lui Jakub (Sandler), care porneşte într-o călătorie solitară de un an spre un nor interstelar de culoare mov, însă voiajul îi afectează sănătatea mintală şi mariajul cu Lenka (Carey Mulligan). la un moment dat, îşi face apariţia Hanus, un păianjen uriaş a cărui voce este întruchipată de actorul Paul Dano.

''Am abordat subiecte profunde, am simţit durere, el (Hanus) m-a ajutat să încerc să ies din acea durere'', a declarat Sandler, prezent pentru prima oară la festivalul din capitala Germaniei, cu prilejul unei conferinţe de presă.

''Este o poveste adevărată: când am coborât din maşină (în Berlin) şi toată lumea ne saluta şi făcea fotografii, am observat că atunci când a coborât Paul, era un grup de circa 400 de păianjeni care strigau 'Paulie! Eşti cel mai tare!''', a glumit Sandler, care a devenit faimos graţie comediilor de la finalul anilor 1990.

Actorul şi comedianul în vârstă de 57 de ani a spus că harnaşamentele necesare pentru a da senzaţia de imponderabilitate au fost o adevărată provocare.

''Corpul meu nu este cel mai flexibil corp'', a explicat actorul adăugând: ''Când cascadorii montau cablurile în fiecare zi, le spuneam 'Mă doare', dar ei nu mă credeau''.

Hanus, denumit după ceasornicarul ceh care, potrivit legendei, ar fi construit Ceasul Astronomic din Praga, este un păianjen străvechi care a călătorit prin galaxii până în momentul când îl întâlneşte pe relativul tânăr cosmonaut, a spus Dano, cunoscut graţie rolului din ''Little Miss Sunshine''.

''Când dobândeşti atât de multă înţelepciune, se simte ca un fel de Zen şi blândeţe'', a spus el explicându-şi abordarea.

Din punctul de vedere al lui Mulligan, nominalizată de trei ori la Oscar, interacţiunea cu Hanus l-a ajutat pe Jakub să se focalizeze pe lucrurile importante în viaţă, cum ar fi dragostea şi conexiunea, într-un fel similar cu momentul când eşti aproape de moarte. ''Dacă am avea fiecare câte un păianjen prietenos care să ne spună asta, nu-i aşa că ar fi minunat?'', a spus ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.