Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adele a lansat videoclipul "Send My Love / VIDEO

enational.ro
adele

Cântăreaţa britanică Adele, care a obţinut trofeele pentru "Cel mai bun artist" şi "Cel mai bun album" fără a fi prezentă la decernarea premiilor, a lansat videoclipul piesei "Send My Love (To Your New Lover)" în cadrul Galei Premiilor Muzicale Billboard 2016, care a avut loc pe 22 mai în Las Vegas.

Deşi nu a putut fi prezentă "în carne şi oase" duminică seară la decernarea Premiilor Muzicale Billboard 2016, Adele le-a făcut o surpriză fanilor săi prin difuzarea în premieră, în cadrul Galei, a celui mai recent videoclip - "Send My Love (To Your New Lover)", care este realizat pentru cel de-al treilea single extras de pe albumul "25", a relatat telegraph.co.uk, citat de mediafax.ro.

De când a fost lansat, în noiembrie 2015, albumul s-a vândut în 20 de milioane de exemplare în întreaga lume.

În acest nou videoclip minimalist, filmat în Londra, cântăreaţa apare singură, pe un fundal negru, dansând într-o rochie lungă până-n pământ, cu model floral. Videoclipul a fost regizat de americanul Patrick Daughters, cunoscut mai ales pentru videoclipul "1234" al artistei Feist (filmat dintr-un singur cadru) care a fost nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun videoclip.

Videoclipul piesei "Send My Love (To Your New Lover)", publicat pe 22 mai pe YouTube avea o zi mai târziu - luni, 23 mai - peste un milioan de vizualizări (1.140.000), iar două zile mai târziu (marţi dimineaţă, 24 mai) adunase deja 4,3 milioane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.