Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adele s-a menţinut în fruntea clasamentului britanic al albumelor. Discul de Crăciun al lui Gary Barlow a debutat în top 5

adele

Cântăreaţa Adele s-a menţinut cu „30” în fruntea clasamentului britanic a albumelor, unde discul de Crăciun al lui Gary Barlow a debutat în top 5, conform news.ro.

Albumul „30”, lansat pe 19 noiembrie, a ocupat, pentru a doua săptămână consecutiv, primul loc în topul din Marea Britanie, după ce a înregistrat vânzări record la debut.

Materialul discografic a înregistrat şi cea mai bună săptămână de vânzări a anului în Statele Unite, cu 839.000 de unităţi în săptămâna încheiată pe 25 noiembrie, potrivit MRC Data.

„30” este primul album al artistei în decurs de şase ani. Primul single extras, „Easy On Me” a ocupat de asemenea prima poziţie în Regat, pentru a şaptea săptămână consecutiv.

Pentru acest album, Adele a colaborat din nou cu producătorul Greg Kurstin, cu care a lucrat pentru „25”, cu Max Martin, compozitor, şi cu producătorul şi compozitorul suedez Ludwig Göransson, care a câştigat un Oscar pentru coloana sonoră a „Black Panther”.

Locul al doilea în clasamentul britanic a fost ocupat de noul album al grupului Westlife, „Wild Dreams”, urmat de „=” al lui Ed Sheeran, care a coborât un loc după a cincea săptămână de la lansare.

„Voyage” al grupului ABBA s-a clasat pe poziţia a patra, în coborâre un loc, după a patra săptămână de top, iar albumul „The Dream of Christmas” al lui Gary Barlow a debutat pe locul al cincilea.

În top 10 au intrat şi albumul „Christmas” lansat de Michael Buble în 2011, care a urcat unsprezece poziţii până pe şase, şi „The Tears of Hercules” al lui Rod Stewart, în urcare şase poziţii, până pe şapte, după trei săptămâni de la debut.

„Red (Taylor s Version)” al cântăreţei americane Taylor Swift s-a menţinut pe poziţia a opta, la trei săptămâni de la debut, grupul Little Mix şi „Between Us” s-au clasat pe nouă, după trei săptămâni, iar Elton John a ucat patru locuri cu „The Lockdown Sessions”, până pe zece, după a şasea săptămână.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.