Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ADER acuză Poșta Română de implicare electorală/ Update - REPLICA Poștei Române

ADER
Neculai Ontanu

Președintele de onoare al Partidului ADER, Neculai Onțanu, candidat din partea acestui partid la Primăria Sectorului 2 acuză Poșta Română de implicare politică în favoarea candidatului PNL la aceeași primărie, Dan Cristian Popescu:

”Distinși Domni ai Conducerii Poșta Română București.

N-am știut că Poșta Română a devenit agent electoral al candidaților la alegerile locale. Altfel nu se justifică prezența în incinta tuturor oficiilor poștale din Sectorul 2 a fotografiilor candidaților la alegrile locale. Vă solicit să dispuneți măsuri de îndată pentru înlăturarea acestora. Dacă nu se iau măsuri în cel mai scurt timp voi sesiza ierarhic această situație inadmisibilă, atât presa cât și și televiziunile centrale. Cred că Poșta Română nu mai are nevoie de un alt scandal național.”, susține Neculai Onțanu într-un comunicat remis redacției.

Replica Poștei Române:

Promovarea prin intermediul serviciului Postafiș se realizează în baza ofertei comerciale accesibilă pe site-ul oficial al Poștei Române: https://www.posta-romana.ro/a1076/servicii-publicitate/afisaj-si-fluturasi-in-oficiile-postale/in-romania/postafis.html.

Serviciul Postafiș este un serviciu de promovare indoor care se adresează oricărei persoane fizice sau juridice. Materialele de informare au fost afișate în cadrul unor oficii poștale din sectorul 2, în baza unui contract comercial. Dintr-o eroare umană, în oficiul poștal București 39, afișul a fost amplasat pe geamul oficiului și nu la interior.

Contractul în baza căruia sunt afișate imaginile ce fac obiectul solicitării nu este un contract de achiziţie publică, conține clauze de confidențialitate, nu are caracter public și nu se încadrează în categoria documentelor/informațiilor care sunt vizate de Legea nr.544/2001.

Poşta Română este companie cu acţionariat majoritar de stat, prin Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor şi nu este o instituție finanțată din bani publici. Activitatea operatorului naţional de servicii poştale se susține din bugetul propriu. Astfel, pentru creșterea veniturilor, Poşta Română încheie contracte comerciale cu orice persoană juridică, inclusiv organizaţii de pe întreg spectrul politic, în baza legii si cu respectarea condițiilor contactuale.

Sperăm că răspunsul v-a fost transmis în timp util şi că v-a adus lămuririle necesare. Vă stăm la dispoziţie pentru orice alte informaţii suplimentare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.