Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Aderarea României la Schengen: europarlamentarul Victor Negrscu vorbește despre susținerea președintelui Parlamentului European

Facebook
Victor Negrescu

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu s-a întâlnit, joi, cu președinta Parlamentului European, Roberta Metsola: „Să vedem ce putem face împreună ca să creștem presiunea asupra Austriei și alternativele pe care le avem la dispoziție în cazul unui veto”, relatează Mediafax.

„Ultimele demersuri pentru susținerea aderării României la spațiul Schengen. Tocmai m-am întâlnit cu președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, pentru a vedea ce putem face împreună ca să creștem presiunea asupra Austriei și alternativele pe care le avem la dispoziție în cazul unui veto”, scrie pe Facebook Victor Negrescu.

El precizează că a cerut sprijinul Parlamentului European pentru a folosi toate mijloacele, inclusiv cele referitoare la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, „cu scopul de a atinge acest deziderat al românilor”.

„Președinta Roberta Metsola este un susținător al parcursului european al României și mă bucur că în perioada următoare va vizita țara noastră pentru a se adresa membrilor Parlamentului României și a discuta direct cu tinerii de la noi din țară”, încheie Negrescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.