Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevărata miză din spatele execuției publice a procurorului Horodniceanu/ Opinie

Inquam Photos / Octav Ganea
horodniceanu

Marele 'infractor' Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT, a fost pus la punct de Poliția Română. Le mulțumim public agenților care l-au prins pe acest pericol public care nu a semnalizat într-un sat, fiindca, ce să mai, ne-au salvat viața! Aflată în derivă totală, poliția încearcă să își reabiliteze imaginea prinzând și executând câte o vedetă.

Recent a fost Ana Morodan, care, nimic de zis, conducea beată și sub influența unor substanțe despre care ea spune că erau somnifere. E bine că a fost oprită, e nasol că a fost terfelită prin presă. Acum, urmează Horodniceanu, care a spus ceea ce nu a mai spus niciun român absolut niciodata. Bă, tu știi cine sunt io? Ați spun vreodata așa ceva? Eu una, recunosc, am zis! Si toți am zis, dar nu am avut ghionionul să fim un fost șef DIICOT filmat și dat ca exemplu de poliție, într-un joc mic și meschin, dar cu miză uriașă.

Sigur, Horodniceanu putea să aibă altă atitudine. Putea să rezolve problema la telefon, așa cum fac oamenii cu relații din orice domeniu. Chiar și în presă se practică acest pus mâna pe telefon și sunat să se schimbe un titlu. E România lui 'știi cine sunt' eu și cu riscul de a-l apăra pe Horodniceanu, aceasta isterie publică ne arată cât de ipocriți suntem! Acest știi cine sunt eu se practică în toate domeniile, doar că oamenii de sus apelează sus! Disperată să își repare imaginea stricată de putregaiul din sistem, poliția l-a executat pe Horodniceanu!

Miza adevărată a linșajului la adresa  lui Horodniceanu e simplă pentru orice om care gândește. Reforma pensiilor speciale suflă tare în ceafa oamenilor din sistem. E greu de crezut că cineva va umbla la pensiile speciale din servicii, ale judecătorilor sau ale procurorilor, la fel cum e extrem de logic că afectați vor fi polițiștii. Așa că Horodniceanu e un simplu pion prin care poliția vrea să ne arate ce nasoli sunt, domnule, restul de beneficiari de pensii speciale! Practic, hai să umblam la pensiile speciale ale alora ca Horodniceanu, că vedeți ce corecți suntem noi la poliție! Over and out!

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.