Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevăratele PROPORȚII ale dezastrului cauzat de coronavirus: numărul bolnavilor din întreaga lume a ajuns la 1.5 milioane

Comunidad de Madrid/AFP via Getty Images
coronavirus spania

Coronavirusul se extinde cu repeziciune la nivel mondial, o arată chiar ultimele statistici ale specialiștilor. Peste un milion şi jumătate de contaminări cu noul coronavirus au fost înregistrate joi în mod oficial în lume, după ce pragul de un milion de îmbolnăviri de covid-19 a fost depăşit în noaptea de 2 spre 3 aprilie, în urmă cu mai puţin de osăptămână, potrivit unui bilanţ întocmit de AFP, conform News.ro.

Citește și: Deficitul balanței comerciale a României a EXPLODAT în primele două luni ale anului: România IMPORTĂ pe bandă rulantă

Cel puţin 1.502.478 de infectări cu SARS CoV-2 şi 87.320 de morţi au fost înregistrate în 192 de ţări şi teritorii, mai ales în Statele Unite (432.132 de cazuri şi 14.817 de decese), în Spania (146.690 de cazuri şi 14.555 de morţi) şi în Italia (139.422 de cazuri şi 17.669 de morţi).

Europa este continentul unde s-au înregistrat cele mai multe îmbolnăviri - 772.592 - şi decese - 61.118.

Numărul cazurilor diagnosticate nu reflectă, însă, decât o fracţiune din numărul real al contaminărilor, în contextul în care un număr mare de ţări testează doar cazurile grave.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.