Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adevăratul motiv pentru care teroristul a deturnat avionul egiptean: Teroare...din dragoste

avion egipt

Am trăit s-o auzim și p-asta. S-a descoperit adevăratul motiv pentru care teroristul a deturnat avionul companiei Egypt Air.

Barbatul care a deturnat astazi dimineata un avion al companiei Egypt Air ce zbura pe ruta Alexandria - Cairo pe aeroportul din Larnaca, Cipru, purta o centura falsa, care nu continea explozibil, au anuntat autoritatile cipriote, dupa arestarea barbatului si la capatul unei crize a ostaticilor care a durat peste cinci ore.

Citește și: Secretul neştiut al iPhone-ului: Asta nu s-a aflat până acum

"Fortele de securitate din Egipt au confirmat ca centura purtatata de barbat era falsa si nu continea explozibil", a anuntat seful Aviatiei Civile din Cipru. Avionul companiei Egypt Air, cu 62 de persoane la bord, pasageri si membri ai echipajului, a fost deturnat pe aeroportul din Larnaca de un barbat care sustinea ca poarta o centura cu explozibil. Potrivit ministrului cipriot de Externe, autorul luarii de ostatici este Seif Eldin Mustafa, cetatean egiptean. O parte dintre ostatici au fost eliberati la scurt timp dupa aterizarea pe aeroportul din Larnaca, insa cativa dintre pasageri si membrii echipajului au fost tinuti ostatici mai bine de cinci ore. Criza ostaticilor a luat sfarsit dupa arestarea barbatului care a deturnat avionul. Autorul luării de ostatici a avut mai multe cerinte pe parcursul celor peste cinci ore de criza. Acesta a cerut sa ia legatura cu fosta sa sotie, o tanara cipriota, a solicitat eliberarea tuturor femeilor prizoniere din Egipt, dar si sa discute cu oficiali ai Uniunii Europene.

Vezi şi: O elevă din România uimeşte NASA: Reuşită uimitoare a tinerei / FOTO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.