Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ADEVĂRUL despre efectul pandemiei asupra economiei românești: RECORD de înscrieri la programul de granturi al guvernului

Facebook
virgil popescu

29.250 de aplicanţi s-au înscris pentru accesarea fondurilor nerambursabile din cadrul primei măsuri a granturilor în valoare de 1 miliard de euro, înscriere care s-a finalizat miercuri, 21 octombrie, la ora 20.00, anunță ministrul Economiei Virgil Popescu pe Facebook.

Citește și: SCÂNTEI în PSD: Liviu Pop face SONDAJ să afle dacă să demisioneze sau nu din PSD, după ce a fost SCOS de pe liste

Județele din care au venit cele mai multe solicitări din partea microîntreprinderilor, persoanelor fizice autorizate, organizațiilor neguvernamentale și cabinetelor medicale afectate de pandemie au fost Bucureşti (5.546), Cluj (2.917), Braşov (1.259), Timiş (1.222), Iaşi (1.121). Următoarele au fost judeţele Ilfov, Bihor, Prahova, Mureş, Constanţa, conform Mediafax.

Majoritatea solicitărilor înregistrate au fost din partea operatorilor economici cu zero angajaţi (24.483).

Persoanele fizice autorizate şi organizațiile neguvernamentale au transmis un număr de 10.224 de cereri. Un număr de 662 de cereri au fost primite din partea PFA/CMI care au desfăşurat activităţi COVID.

Începând de joi, pot fi accesate şi granturile de capital din cadrul Măsurii 2 a schemei de ajutor de stat în valoare totală de 1 miliard de euro. Până la ora 13:00, în platforma deschisă astăzi s-au înscris cca 18.000 de aplicanţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.