Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adidas a rupt contractul cu francezul Kurt Zouma de la West Ham United, acuzat de rele tratamente împotriva animalelor

daily express
 Kurt Zouma

Fabricantul german de echipament sportiv Adidas a anunţat, miercuri, că a rupt contractul cu fotbalistul francez Kurt Zouma, acuzat de rele tratamente împotriva pisicii sale, după difuzarea unei înregistrări video în care acesta apare lovind felina de mai multe ori, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Am închis ancheta noastră şi putem confirma faptul că sportivul Kurt Zouma nu mai este sub contract cu Adidas", a transmis compania.

Celebra marcă indicase, marţi, că va studia urmările difuzării înregistrării video în care jucătorul loveşte pisica, difuzată de tabloidul The Sun, şi care au provocat o vie reacţie în Anglia.

La rândul său, clubul englez West Ham United a anunţat miercuri că l-a sancţionat pe fundaşul său Kurt Zouma cu "cea mai mare amendă posibilă" după difuzarea cu o zi înainte a videoclipului în care fotbalistul lovea o pisică.

Amenda maximă pe care o poate aplica un club unui jucător al său este de obicei salariul de două săptămâni, care în cazul francezului s-ar ridica la aproape 300.000 de euro.

Cu puţin înaintea acestui anunţ, RSPCA, cea mai importantă asociaţie pentru drepturile animalelor din Marea Britanie, a indicat la începutul după-amiezii că jucătorului i-au fost luate cele două pisici.

O petiţie care solicită acţiuni în justiţie împotriva lui Zouma a adunat deja aproape 170.000 de semnături în jurul orei 15:50 (ora Franţei), notează AFP.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.