Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Comisia Superioară de Disciplină a Colegiului Medicilor din România a anulat decizia pronunțată de comisia din București în Cazul Adina Alberts

sanctiune adina alberts

”Comisia Superioară de Disciplină a Colegiului Medicilor din România a anulat decizia pronunțată de Comisia de Disciplină a Colegiului Medicilor București, A INVALIDAT SANCȚIUNEA DATĂ ÎMPOTRIVA MEA și a stins în mod definitiv acțiunea disciplinară declanșată. Voi avea grijă ca pe viitor să respect recomandările care mi-au fost făcute”, anunță Adina Alberts.

Marți, 22 iunie, Adina Alberts a anunțat că a fost sancționată. Medicul va contesta această decizie în instanță.

„Dragii mei, de la mine ați primit, pentru prima dată, sfatul că poate ar trebui să vă gândiți mai bine înainte de a vă decide să vă injectați cu niște preparate experimentale. Se întâmpla asta acum 6 luni! Eu am fost cea care v-am spus că în prospectul acestor seruri există avertizarea “efecte adverse grave și neașteptate pot apărea oricând”. Din păcate au apărut aceste efecte… Din păcate s-a adeverit ceea ce v-am spus eu!

Te-ar mai interesa: Cancerul pulmonar ucide un român în fiecare oră. S...

Tot de mine ați aflat că boala aceasta se poate vindeca în ambulator dacă intervenim prompt și hotărât, fără să pierdem timp util, nelăsându-i răgaz să se agaveze. V-am prezentat schema cu care m-am tratat eu. Și am primit de la dvs zeci de mii de mesaje de mulțumire și confirmări că tratamentul funcționează. Nu am făcut mare lucru… Eu nu am făcut decât să îmi fac meseria!

Te-ar mai interesa: O ucraineancă însărcinată în șapte luni a mers pe ...

Ei bine, pentru că am avut “cutezanța” să vă informez pe voi toți, pentru că mi-ați acordat încrederea de a mă urmări și asculta, pentru că am rostit adevăruri care se doreau nerostite, azi am fost sancționată de Colegiul Medicilor București, cu avertisment.

Desigur, e dreptul lor, iar eu nu voi discuta aici această decizie. În schimb, e dreptul meu de a o contesta în instanță. Pentru că mă încăpățânez să cred că în țara aceasta încă mai avem dreptul de a ne exprima opiniile, încă mai avem dreptul să ne facem meseria, să respectăm un legământ, să avem grijă de ființa umană și să salvăm vieți”, a scris Adina Alberts pe contul său de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.