Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adina Diaconu, după ce a cucerit medalia de bronz la CE de tenis de masă, la dublu: 'Promit să fie prima dintre multe alte medalii care vor urma'

facebook.com
Adina Diaconu Andreea Dragoman tenis de masa

Sportiva Adina Diaconu, medaliată cu bronz la Campionatul European individual de seniori, în proba de dublu, alături de spaniola Maria Xiao, a declarat că pentru ea acesta este un început bun şi că promite că va mai obţine medalii, conform news.ro.

"Mă simt foarte bucuroasă şi mândră de această semifinală, care vine după multă muncă. Este prima mea medalie la un CE de seniori în probele individuale şi sunt fericită. Cred că am fost inspirată să o aleg pe Maria Xiao ca parteneră. Ne-am înţeles foarte foarte bine şi cred că de la meci la meci am progresat şi ne-a mers jocul din ce în ce mai bine. Promit să fie prima dintre multe alte medalii care vor urma. Este un început bun. Promit să mă pregătesc şi să revin mai puternică la masa de joc", a spus Diaconu, potrivit FR Tenis de Masă.

Adina Diaconu şi Maria Xiao au pierdut, joi, cu 0-3 (2-11, 7-11, 6-11) semifinala cu echipa Bernadette Szocs/Sofia Polcanova (România/Austria). În cealaltă semifinală, perechea Elizabeta Samara/Andreea Dragoman a învins cu 3-1 (5-11, 11-6, 11-9, 11-6) echipa din Luxemburg Xia Lian Nu/Sarah De Nutte.

Ca urmare a acestor rezultate, România urcă la CE de tenis de masă pe toate cele trei poziţii ale podiumului la dublu feminin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.