Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adjunctul Dumei de Stat al Federaţiei Ruse laudă buna organizare a alegerilor din Republica Moldova

adevarul.ro
duma stat rusia

Observatorii ruşi au apreciat buna organizare a alegerile parlamentare din Moldova. Despre acest lucru a vorbit șeful grupului de observatori ruşi, adjunctul Dumei de Stat al Federaţiei Ruse, Iaroslav Nilov.

"Alegerile pentru Parlamentul Republicii Moldova s-au desfăşurat la un nivel organizatoric înalt. Există câteva remarci, dar acestea nu pun sub semnul întrebării rezultatul votului", a spus Nilov.

Printre încălcările înregistrate, el s-a referit la faptul că în unele zone nu au fost create condiţii pentru accesul oamenilor cu dizabilităţi în scaune cu rotile, scrie știri.md

În opinia lui, în ciuda acuzaţiilor reciproce ale forţelor politice care participă la alegeri, "din punctul de vedere al procedurii de vot, observatorii nu au avut îndoieli cu privire la legitimitatea exprimării voinţei lor".

"Observatorii din alte ţări CSI au ajuns la aceeaşi concluzie. Imediat după alegeri, am organizat o şedinţă a Consiliului de coordonare a observatorilor. Reprezentanţii ţărilor CSI au semnat un document final, potrivit căruia am recunoscut rezultatele alegerilor", a spus Nilov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.