Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administrația prezidențială, apel la responsabilitate Guvernului Tudose: 'Președintele României a fost foarte clar'

administratia prezidentiala cotroceni

Purtătorul de cuvânt al Preşedintelui României, Mădălina Dobrovolschi, a declarat marți, într-o conferință de presă, cu privire la recentele modificări aduse programului de guvernare, că este nevoie de „responsabilitate de stabilitate” din partea coaliției de guvernare, iar mesajul președintelui Klaus Iohannis a fost foarte clar. De asemenea, Dobrovolschi a spus că o evaluare a guvernului va fi comunicată de Klaus Iohannis la momentul potrivit.

„Președintele României a fost foarte clar. A făcut apel la responsabilitate. Este nevoie de responsabilitate de stabilitate. Este nevoie de urmărirea unui traseu pe care să-l înțeleagă și să-l cunoască toată lumea. Toate aceste jocuri care țin de schimbări bruște la nivel de elemente care țin de finanțe, economie nu sunt bune. (...) Deocamdată să sperăm că a fost auzit și înțeles apelul făcut de dl președinte, apelul la responsabilitate”, a spus Mădălina Dobrovolschi.

Întrebată dacă președintele Iohannis vede oportună o evaluare săptămânală a guvernului, Mădălina Dobrovolschi a declarat: „Este dreptul coaliției care susține guvernul să facă astfel de evaluări și este și responsabilitatea acestor partide să se asigure că acel renumit program de guvernare este pus în practică”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.