Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat 4.558 de dosare în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice

Twitter
panouri fotovoltaice

Administraţia Fondului pentru Mediu a aprobat 4.558 de dosare în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice în timp ce în Programul Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în localităţi au fost aprobate 9 dosare în valoare de 4,8 milioane de lei.

Potrivit unui comunicat al AFM, transmis joi AGERPRES, în urma şedinţei Comitetului de Avizare din 13 octombrie, pentru Programul Rabla Clasic au fost aprobate 501 de dosare pentru 742 autovehicule şi 13 motociclete iar pentru Rabla Plus au fost aprobate 3 contestaţii pentru 12 autovehicule pur electrice, potrivit Agerpres.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro, la secţiunile aferente Programelor Casa Verde Fotovoltaice, Rabla Clasic, Rabla Plus şi Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice.

Până la sfârşitul lunii septembrie, în Programul "Casa Verde Fotovoltaice" au primit decizia de finanţare 13.000 de dosare, autorităţile spunând că până la finele anului în curs toate cele 45.000 de solicitări depuse vor fi rezolvate.

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, a anunţat, în 28 septembrie, că unele programe derulate de Administraţia Fondului pentru Mediu vor fi descentralizate, iar primul program de acest fel va fi "Rabla" local, pentru casarea maşinilor mai vechi de 15 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.