Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul Rabla şi în Rabla Plus

rabla

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul Rabla şi în Rabla Plus, ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 19 iunie 2020, informează AFM, potrivit Mediafax.

În cadrul Programului Rabla au fost acceptate 45 dosare pentru 105 autovehicule. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 56 dosare pentru 114 autovehicule, dintre care 18 electrice hibride și 96 pur electrice și 2 contestații pentru 3 autovehicule pur electrice.

Citește și: Rareș Bogdan dezvăluie varianta PNL pentru funcția de Avocat al Poporului: Nu e Ana Birchall

„Obiectivele celor două programe vor fi atinse, prin înnoirea parcului auto național cu mașini mai puțin poluante și prin creșterea achizițiilor de mașini hibride plug-in sau electrice. De asemenea, avem în vedere și dezvoltarea infrastructurii necesare vehiculelor electrice. Avem în derulare un program adresat municipiilor reședință de județ, deschis până la 30 octombrie și în pregătire un program similar, destinat operatorilor economici, pentru a sprijini dezvoltarea în România a unei infrastructuri de reîncărcare accesibile publicului, pentru a stimula pătrunderea pe piață a vehiculelor electrice și pentru a reduce impactul emisiilor nocive asupra mediului.” a declarat preşedintele AFM, Andreea Kohalmi – Szabo.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programele Rabla și Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul instituției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.