Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus

rabla

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic și Rabla Plus, precum și în cadrul Programului Iluminat Public, în urma ședinței comitetului de Avizare din 3 noiembrie, potrivit Mediafax.

În cadrul Programului Rabla Clasic au fost acceptate 149 dosare pentru 250 autovehicule și 2 contestații pentru 3 autovehicule.

LIVE TEXT - AMERICA ALEGE. Donald Trump devine favorit după o revenire de senzaţie

Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 47 dosare pentru 101 autovehicule, dintre care 81 pur electrice și 20 electrice hibride și 2 contestații pentru 1 autovehicul pur electric și 1 autovehicul electric hibrid.

Sesiunea de depunere a dosarelor de acceptare a persoanelor juridice în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus a fost prelungită până la data de 20 noiembrie 2020.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla și Rabla Plus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.