Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administraţia Fondului pentru Mediu: Alte 411 dosare aprobate în cadrul programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus 2021

rabla

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat, joi, noi liste cu 411 dosare aprobate în cadrul programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus pentru acest an.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, în cadrul programului Rabla Clasic 2021, au mai primit aviz pozitiv 222 dosare pentru 413 autovehicule şi o motocicletă. De asemenea, a fost publicată o contestaţie aprobată pentru un autovehicul.

În cadrul Programului Rabla Plus 2021, au fost publicate 189 dosare acceptate pentru 361 autovehicule electrice (303 pur electrice, 55 electrice hibride şi 3 motociclete electrice) şi patru contestaţii pentru patru autovehicule electrice (două autovehicule pur electrice şi două autovehicule electrice hibride), potrivit Agerpres.ro.

De asemenea, în cadrul Programului Casa Eficientă Energetic, a fost publicată o nouă listă conţinând 33 de dosare aprobate în valoare de 1.615.707,10 lei şi două contestaţii pentru suma de 125.000 lei.

Totodată, AFM a publicat un dosar acceptat în cadrul Programului Iluminat Public depus de Primăria Independenţa - Călăraşi în valoare de 360.456,84 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.