Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administraţia Parcul Natural Văcăreşti a încheiat un acord de parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală 'Grigore Antipa'

vacaresti

Administraţia Parcul Natural Văcăreşti (APNV) anunţă că a încheiat un acord de parteneriat cu Muzeul Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa".

Colaborarea vizează realizarea unor studii de cercetare faunistică în Parcul Natural Văcăreşti, precum şi organizarea unor evenimente cultural-ştiinţifice, potrivit Agerpres.

"APNV se va implica, prin personalul de specialitate, în organizarea de evenimente cultural-ştiinţifice şi, în măsura posibilităţilor, va pune la dispoziţie resursele umane, logistice şi tehnice necesare pentru desfăşurarea activităţilor ce fac obiectul acordului de parteneriat", informează asociaţia, pe Facebook.

Muzeul Antipa va informa în mod regulat asociaţia în legătură cu evoluţia studiilor de cercetare faunistică din cadrul Parcului Natural Văcăreşti şi va aduce la cunoştinţa APNV orice potenţiale riscuri la adresa siguranţei şi conservării habitatelor naturale şi a speciilor sălbatice de faună descoperite în cursul efectuării studiilor.

Acordul de parteneriat este încheiat pentru o perioadă de 5 ani, menţionează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.