Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administrația Porturilor Maritime a donat aparatură medicală pentru diagnosticarea coronavirusului, de 295.000 lei, pentru trei spitale din județul Constanța

Inquam Photos / George Calin
coronavirus test covid

Adminstrația Porturilor Maritime a donat aparatură medicală pentru diagnosticarea coronavirusului pentru trei spitale din județul Constanța. Valoarea aparaturii medicale se ridică la aproximativ 295.000 lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„CN Administrația Porturilor Maritime SA a răspuns chemării în ajutor a medicilor și a cumpărat pentru trei unități medicale din județul Constanța aparatura solicitată, necesară desfășurării în siguranță a actului medical, în condițiile actuale de pandemie, dar și echipamente de protecție, materiale de curățare, echipamente sanitare, dezinfectanți și alte obiecte esențiale folosite în scopul protejării pacienților și personalului“, au transmis, joi, reprezentanții CNAPMC, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Mossadul recunoaște: Toate serviciile secrete ale lumii se bat pe materialele medicale

Astfel, Spitalul CF Port va primi în zilele următoare întreaga aparatură medicală necesară depistării SARS-Co-V-2, necesară stabilirii diagnosticului de Covid-19, precum și un sistem care dezinfectează aerul și suprafețele din încăperi, distrugând virușii și contribuind la stoparea lor. Cu aceeași aparatură va fi dotat și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța.

De asemenea, Spitalul Municipal Mangalia a primit două monitoare pentru funcții vitale, cu toate accesoriile necesare acestora, precum și echipamente și dezinfectanți.

„CN APM SA va veni și în sprijinul copiilor și adolescenților bolnavi de SIDA de la Casa Speranța, punându-le la dispoziție materialele de protecție și dezinfectanții absolut necesari unor bolnavi cu imunitate scăzută“, au mai transmis reprezentanții CNAPMC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.