Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administrația Prezidențială: Klaus Iohannis nu a avut nicio zi de concediu de odihnă 'în sensul definit de legislația muncii'

Inquam Photos / Octav Ganea
klaus iohannis ok

Președintele României Klaus Iohannis nu a avut nicio zi de concediu de odihnă „în sensul definit de legislația muncii”, explică Administrația Prezidențială.

Potrivit sursei citate, Administrația Prezidențială a transmis că „având în vedere obligațiile și atribuțiile sale constituționale, președintele României se află în permanență în exercitarea mandatului”.

„Astfel, începând de la depunerea jurământului în funcție, președintele Klaus Iohannis nu s-a aflat în concediu de odihnă, în sensul noțiunii definite de legislația muncii.

Precizăm că președintele României nu a încetat, pe parcursul întregului mandat, să își exercite atribuțiile constituționale, dovada în acest sens fiind decretele semnate și publicate în Monitorul Oficial al României, precum și alte acțiuni derivate din prerogativele pe care le deține”, a transmis Administrația Prezidențială într-un răspuns pentru Libertatea.

În privința absenței de la depunerea de flori din fiecare an în memoria victimelor Revoluției, Cotroceniul precizează că „preşedintele Klaus Iohannis a trimis coroane de flori, depuse de către consilieri prezidențiali și de stat, în cadrul celor 14 ceremonii organizate în perioada 20-22 decembrie 2023”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.