Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorii a două magazine din Balş au fost amendați pentru că vindeau făină şi drojdie fără documente de provenienţă

Administratorii a două magazine din oraşul Balş care vindeau făină şi drojdie la preţuri mai mari faţă de cele practicate înainte de declanşarea pandemiei şi fără a avea documente de provenienţă pentru acestea au fost amendaţi de poliţişti cu suma totală de 25.000 de lei, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Unul dintre magazine vindea 30 de kilograme de făină şi 15 pachete de drojdie, iar celălalt 260 de kilograme de făină, ambele neavând documente de provenienţă a produselor, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: OFICIAL S-a lansat platforma online unde cetățenii pot înregistra documente pentru instituțiile publice

"La data de 2 aprilie, în urma verificărilor efectuate la mai multe societăţi comerciale de pe raza oraşului Balş,poliţiştii au identificat doi agenţi economici care ofereau spre vânzare făină şi drojdie, la preţuri mai mari decât cele practicate anterior declanşării pandemiei, fără a deţine documente de provenienţă. Unul dintre agenţii economici, care a oferit spre comercializare 15 pachete drojdie şi 30 kilograme făină, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei. Totodată, societatea care oferea spre vânzare 260 de kilograme de făină, fără documente de provenienţă, a fost sancţionată cu amendă în valoare de 20.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii nr.12/ 1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite", a precizat Alexandra Dicu.

Făina şi drojdia pentru care magazinele nu aveau documente de provenienţă au fost confiscate.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.