Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorul a şase firme din Ilfov, specializate în vânzarea de haine online, cercetat pentru evaziune fiscală. Prejudiciul, estimat la 730.000 de lei

arabmediasociety.com
plati-online-card

Administratorul a şase firme din Ilfov, specializate în vânzarea de haine online, cercetat pentru evaziune fiscală. Prejudiciul, estimat la 730.000 de lei

Administratorul a şase societăţi comerciale din judeţul Ilfov, specializate în vânzarea de haine online, este cercetat pentru evaziune fiscală. Acesta nu ar fi înregistrat veniturile realizate, producând un prejudiciu estimat la 730.000 de lei.

”Astăzi, 3 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, au desfăşurat 9 percheziţii la domiciliile mai multor persoane fizice şi la sediile unor societăţi comerciale, în cadrul unui dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală şi înşelăciune”, a transmis, miercuri, IPJ Ilfov, într-un comunicat d epresă.

Sursa citată a precizat că percheziţiile s-au desfăşurat în judeţul Ilfov (8) şi Municipiul Bucureşti (1).

”Din cercetări a reieşit faptul că în perioada 2021-2023, un bărbat în vârstă de 27 de ani, administrator a 6 societăţi comerciale nu ar fi înregistrat în evidenţele contabile veniturile realizate din operaţiunile comerciale de vânzare de produse textile derulate în mediul online, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 730.000 de lei”, a mai transmis sursa citată.

Bărbatul, dar şi alte două persoane au fost duse la audieri, el şi o femeie fiind reţinuţi pentru 24 de ore.

”În urma percheziţiilor au fost ridicate şi indisponibilizate mai multe documente, 150.000 de lei, dar şi bunuri în valoare totală de aproximativ 300.000 de lei, în vederea continuării cercetărilor”, mai arată Poliţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.