Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Administratorul unei firme, acuzat că a vândut 11 autoturisme sub valoarea reală, provocând un prejudiciu societăţii de aproape 400.000 de lei, reţinut

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Administratorul unei firme din Suceava, acuzat că a vândut, în 2019, 11 autoturisme sub valoarea reală, provocând un prejudiciu societăţii de aproape 400.000 de lei, a fost reţinut. Potrivit anchetatorilor, firma nu a mai putut continua activitatea, potrivit news.ro.

”La data de 8 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava - Biroul de Investigare a Criminalităţii din Mediul de Afaceri au efectuat 3 percheziţii domiciliare, într-un dosar de delapidare. Percheziţiile au fost desfăşurate în municipiul Suceava şi comuna Ipoteşti, fiind descoperite şi ridicate înscrisuri cu valoare probatorie în cauză, 212.750 de euro şi 45.800 de lei”, a transmis, marţi, Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, de asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism, în valoare de 22.000 de euro şi a fost aplicat sechestru asigurător pentru 7 autovehicule, până la concurenţa a 80.000 de euro.

”Cauza priveşte fapte comise prin traficarea de către un administrator (bărbatul reţinut, de 36 ani), în perioada 23 ianuarie – 11 februarie 2019, prin efectuarea unor acte de dispoziţie juridică, a 11 autovehicule, la preţuri sub valoarea reală, provocând agentului economic administrat un prejudiciu de 390.979 de lei şi incapacitatea agentului economic de a mai desfăşura activitate economică”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii menţionează că a fost dispusă reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Suceava, care va fi prezentat Parchetului de pe lâ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.