Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolecent teribilist în București: a furat o mașină, a lovit două femei pe trecerea de pietoni și apoi a fugit de la locul accidentului

facebook.com
soferi

Un tânăr de 14 ani, care a furat o mașină, a lovit doi pietoni ce traversau pe culoarea verde a semaforului în Capitală, apoi a intrat într-un alt autoturism și s-a oprit într-un stâlp. Adolescentul a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prins de polițiști. Potrivit polițiștilor din Capitală, accidentul a avut loc luni seara pe Bulevardul Corneliu Coposu. După producerea accidentului, șoferul a fugit, relatează Mediafax.

În urma investigațiilor, polițiștii l-au identificat pe șofer, un tânăr în vârstă de 14 ani, care a furat o mașină lăsată neasigurată și cu cheia în contact. Acesta a fost însoțit de un alt tânăr de 18 ani.

„În momentul în care a ajuns la intersecția cu strada Sf. Vineri, a virat la dreapta, accidentând două persoane aflate în traversarea străzii pe marcajul pietonal, la culoarea verde a semaforului electric. În urma impactului, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar, ulterior, ricoșând într-un stâlp de pe trotuar”, au transmis polițiștii.

Cei doi pietoni, două femei de 35 și 19 ani, dar și un pasager au fost duși la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatele alcooltest și Drugtest, rezultatele fiind zero.

„Nu au fost dispuse măsuri privative de libertate, activitățile fiind continuate în vederea stabilirii discernământului conducătorului auto”, au mai transmis polițiștii.

Acesștia fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui autovehicul fără permis și furt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.