Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescent de 15 ani, arestat după ce a tâlhărit mai multe persoane vârstnice din comuna Perieni, județul Vaslui

click.ro
masina politie

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost arestat preventiv, acesta fiind bănuit de săvârşirea mai multor infracţiuni de tâlhărie calificată după ce a pătruns în casa unor persoane vârstnice din comuna Perieni şi a sustras bunuri şi bani, informează Agerpres.

"În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipale Bârlad au stabilit faptul că tânărul bănuit de comiterea infracţiunilor cercetate, ar fi pătruns fără drept, pe timpul nopţii, în gospodăriile persoanelor vătămate, vârstnici din localitatea Perieni, pe care, prin violenţă sau ameninţare, le-ar fi deposedat de sume de bani sau bunuri de valoare. Ca urmare a administrării probatoriului, faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a minorului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.