Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescent, în arest la domiciliu după ce a atacat, pe stradă, un tânăr de 17 ani, pe care l-a rănit la faţă/ Victima, transportată la spital

dosare

Un adolescent de 15 ani din Brăila este cercetat în arest la domiciliu după ce a atacat pe stradă un alt tânăr, de 17 ani, provocându-i răni la faţă. Victima a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit news.ro

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila a anunţat, sâmbătă, că incidentul a avut loc joi seară, când poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizaţi cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost lovit cu un obiect înţepător de un alt bărbat.
Din primele cercetări a reieşit că un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Brăila, în timp ce se afla pe strada Pietăţii, alături de un grup de prieteni, ar fi fost lovit în zona feţei cu un obiect înţepător-tăietor de către o persoană necunoscută care se afla în trecere. Tânărul a fost rănit, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii l-au căutat pe autor, acesta fiind identificat şi prins în scurt timp, fiind vorba despre un tânăr de 15 ani, din Brăila. El a fost dus la sediul Poliţiei pentru audieri, fiind cercetat penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
De asemenea, tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, conform Legii nr. 61/1991.
Vineri seară, el a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind încarcerat în C.R.A.P Brăila. Sâmbătă, instanţa a dispus faţă de tânăr măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.