Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescentă dispărută de trei săptămâni, găsită moartă

facebook.com
politia

O fată de 16 ani, care a fost dată dispărută de părinți la jumătatea lunii august, a fost descoperită moartă, luni, de către un bărbat de 77 de ani, din Huși, care a găsit-o pe adolescnetă spânzurată pe un teren al său, scrie Mediafax.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui au declarat, luni după-amiază, că tânăra s-ar fi spânzurat de un copac ce se afla pe terenul bărbatului care a descoperit trupul neînsuflețit.

"Am fost sesizați astăzi (luni – n.r.) de către un bărbat din localitatea Huși despre faptul că a descoperit trupul unei tinere care se spânzurase de un copac de pe proprietatea lui. Un echipaj a mers la fața locului și, din descrierea hainelor și a semnalmentelor, s-a constatat că este vorba despre minora de 16 ani care fusese dată dispărută de la domiciliu de pe data de 19 august 2018. S-a dispus efectuarea necropsiei și a fost întocmit un dosar de cercetare penală", a spus Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Surse apropiate anchetei au precizat că trupul tinerei este în stare avansată de putrefacție, fapt ce ar duce la concluzia că aceasta ar fi recurs la suicid încă de la data dispariției.

De asemenea, anchetatorii au discutat și cu rudele tinerei, care au arătat că aceasta nu a lăsat vreun bilet de adio în care să își explice gestul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.