Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescentă găsită moartă în Neamț - Acuzații și declarații tulburătoare ale tatălui fetei: M-a și sunat să îmi iau copilul că este mort

Politia nu treceti

Moarte învăluită în mister a unei fete de doar 16 ani. Adolescenta din Bucureşti ar fi fost găsită fără viaţă într-un sat din Neamţ unde plecase la un concurs şcolar. Adolescenta s-a întâlnit cu un tânăr de 19 ani, cunoscut pe internet, și ulterior a fost găsită fără suflare în casa lui, notează știrileprotv.ro.

Miercuri, medicii legişti au stabilit cauza decesului: o intoxicație cu un drog de mare risc, de tip cristal.

Tatăl fetei crede că băiatul i l-ar fi administrat fără voia ei, ca să întrețină relații intime cu ea.

Alexa avea 16 ani și învăța la un liceu din Bucureşti. Urma să participe la o competiţie în Piatra Neamţ, dar nu a mai ajuns la căminul unde trebuie să fie cazată. Un tânăr de 19 ani, pe care îl cunoştea de pe internet, a venit la gară și a luat-o cu maşina la plimbare, povestește tatăl fetei.

O elevă de 16 ani a murit după ce a consumat un drog acasă la un prieten - DIICOT a reținut trei persoane

”Nu ne-a spus nicio clipă că merge să se întâlnească cu băiatul. Au ajuns acasă la el, acasă la el erau și părinții. Copilul meu a intrat sănătos, nu avea nicio durere nimic... La un moment dat, ei au intrat in dormitor şi acolo nu ştiu ce s-a întâmplat. M-a și sunat să îmi iau copilul că este mort".

Iniţial, spune bărbatul, se conturase ipoteza că tânăra ar fi murit din cauza unei hemoragii puternice, după ce băiatul încercase să întreţină cu ea relații intime. Rezultatele necropsiei au arătat însă o intoxicație cu un drog sintetic, extrem de periculos, care poate induce euforie, halucinaţii, agitaţie sau anxietate.

Tatăl victimei bănuieşte că tânărul i-ar fi administrat drogurile fără voia ei.

"Băiatul este consumator. În anturajul lui e cunoscut ca și consumator. Copilul a fost acolo, s-a întâlnit cu el, i-a pus ceva în băutură. Știți cât durează? O fracțiune de secundă să ii pună așa ceva în pahar și în următoarele minute s-a declanșat hemoragia internă și nu mai are ce să îi facă, nu mai poate fi salvată”.

Procurorii DIICOT au făcut percheziţii şi i-au reținut pe băiat şi pe alți doi indivizi care i-ar fi făcut rost de droguri. Miercuri, toţi trei au fost prezentaţi instanței cu propunere de arestare preventivă.

"Numai pe ea o aveam, era singurul copil. Făcea parte din Uniunea Scriitorilor din România, era înscrisă la clubul de debate. Aici, în spatele meu, e biblioteca ei. Sute de cărți... Sute, sute, citite toate. Știa patru limbi".

Familia fetei cere acum răspunsuri. Polițiștii au deschis deja, în acest caz, un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.