Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scene de o violență extremă în Baia Mare. O adolescentă este lovită brutal cu pumnii și picioarele de mai multe fete, pe stradă / VIDEO

captura video/vasile dale
adolescenta batuta pe strada in baia mare

O adolescentă din Baia Mare a fost atacată în centrul orașului, chiar într-o stație de autobuz, de mai multe fete care au lovit-o brutal inclusiv cu picioarele.

Momentul a fost surprins de martori care au preferat să filmeze scenele de o violență extremă decât să intervină să oprească abuzul.

Imaginile arată cum victima este lovită cu pumnii și picioarele de cel puțin trei persoane, adolescente cel mai probabil. În timp ce victima este lovită și trasă de păr alte persoane stau și se uită fără să intervină.

În înregistrarea video publicată de presa locală din Baia Mare se aude cum persoana care filmează este mirată de violența agresoarelor: ”Uite ce-i dă în cap” este reacția femeii care oprește apoi brusc înregistrarea.

Conform informațiilor oficiale în cursul serii de ieri la sediul Poliției Municipiului Baia Mare s-a prezentat victima însoțită de tatăl ei unde au depus plângere.

Polițiștii băimăreni fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt și pentru identificarea și tragerea la răspundere a celor vinovați. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe, potrivit ziare.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.