Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescentă ucisă de gloanțe rătăcite, în New York

glont

O adolescentă de 16 ani a fost ucisă și doi tineri au fost răniți de gloanțe "rătăcite", în New York în timpul unui schimb de focuri între doi bărbați. Este pentru a doua oară într-o săptămână când tineri din New York sunt victimele unor gloanțe rătăcite trase în stradă.

Potrivit reconstituirii făcute de șeful poliției Keechant Sewell, fata se întorcea acasă de la școală, din Bronx, în nordul Manhattanului, însoțită de doi tineri de 16 și 17 ani.

La o intersecție, au dat peste un bărbat care se certa cu un alt bărbat pe trotuarul opus și care a scos un pistol și a început să tragă în rafale. Fata a fost împușcată în piept, iar ceilalți doi în picior și fese, conform La Stampa.

Ei au fost transportați la spital, dar fata de 16 ani nu a supraviețuit. Ceilalți doi tineri sunt în stare stabilă.

Deocamdată, poliția nu a arestat pe nimeni, dar analizează imaginile de pe camerele de supraveghere și a dat asigurări că cei responsabili vor fi aduși în curând în fața justiției.

Este pentru a doua oară într-o săptămână când tineri din New York sunt victimele unor gloanțe rătăcite trase în stradă.

Pe 31 martie, un băiat de 12 ani a fost ucis în Brooklyn în timp ce mânca într-o mașină parcată, alături de o femeie de 20 de ani, care a fost rănită, și de o fetiță de 8 ani care, din fericire, nu a fost rănită.

În metropola de nouă milioane de locuitori, criminalitatea a crescut dramatic în timpul pandemiei din 2020. În acest an, situația s-a înrăutățit și mai mult: de la 1 ianuarie până la începutul lunii aprilie, numărul împușcăturilor din New York a crescut de la 260 la 296, comparativ cu aceeași perioadă din 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.