Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adolescentul de doar 15 ani implicat în accidentul din Slatina a murit

morga

Adolescentul în vârstă de 15 ani implicat, duminică, într-un accident rutier în timp ce conducea o motocicletă pe DN 65, în afara localităţii Găneasa, a decedat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu, informează Agerpres.

În accident a fost implicat şi un autoturism.

Potrivit reprezentanţilor ISU Olt, echipajele de intervenţie care au ajuns la locul accidentului au găsit minorul în stare de inconştienţă, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina.

"La data de 25 octombrie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat despre faptul că pe DN 65, în afara comunei Găneasa, a avut loc un eveniment rutier. La faţa locului s-au găsit un autoturism şi o motocicletă avariate, o persoană, conducătorul motocicletei, un minor de 15 ani, necesitând îngrijiri medicale şi fiind transportat la spital", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Citește și: Ministrul Justiției, ordin clar către structurile de forță: 'Problema corupției este încă nerezolvată, dar trebuie combătut și traficul de persoane'

El a adăugat că poliţiştii rutieri fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a modului cum s-a produs accidentul. Şoferul autoturismului implicat în accident a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.