Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ADP Sector 4, cea mai bună companie de amenajări peisagistice din România

sector 4

În Sectorul 4, eforturile pe care autoritatea locală le depune chiar se văd. După ce primarul Daniel Băluță și city-managerul Ioan Gâf Deac au fost premiați, în urmă cu o săptămână, pentru proiectele de smart city, acum a venit rândul companiei ADP Sector 4 să iasă în fața, fiind declarată ca cea mai bună firmă din domeniul amenajărilor peisagistice din România.

Succesul unei companii publice, așa cum este ADP Sector 4, deținută în exclusivitate de Consiliul Local, înseamnă de fapt că banii oamenilor sunt cheltuiți cu cap, așezat și în folosul acestora.

Schimbarea la față a Sectorului 4 este evidentă și poate fi observată cu ușurință de toți cei care ajung în zona de sud a Bucureștiului.

Toate proiectele primăriei, fie că e vorba de lărgiri de bulevarde, de grădinițe și școli reabilitate sau parcări supraetajate, au fost desăvârșite de intervenția ADP-ului, care prin amenajarea spațiilor verzi din imediata apropiere a adus culoare și un suflu nou și sănătos zonelor respective.

În plus, toate locurile de joacă din sector au fost modernizate și chiar sporite ca număr, astfel încât părinții să nu mai fie obligați să străbată orașul pentu a-și duce copiii la joacă.

Ba mai mult, parcurile și spațiile verzi sunt permanent îngrijite, datorită angajaților ADP-ului care lucrează în ture pentru ca Sectorul 4 să rămână unul curat, îngrijit și sănătos.

Parcurile Lumea Copiilor și Orășelul Copiilor, aflate tot în grija ADP-ului, tranzitate în fiecare weekend de vară de peste 50.000 de oameni beneficiază din acest an de cel mai nou și cel mai mare loc de joacă din România.

”Sunt extrem de onorat și bucuros în același timp că ADP 4 a primit această distincție. Acest lucru arată că munca noastră, a întregii echipe, este respectată, că amenajările făcute în sector, - mobilierul stradal, spațiile verzi, locurile de joacă și copacii plantați, - au fost realizări apreciate de oameni”, a declarat Marian Goleac, Directorul General al ADP 4.

Societatea comercială Amenajarea Domeniului Public 4 (ADP4) S.A funcționează din 2002 și de atunci, are în grijă întregul spațiu public din Sectorul 4. Angajații acestei firme a Consiliului Local al Sectorului 4 lucrează permanent la întreținerea și amenajarea spațiilor verzi, în funcție de anotimp, dar fac și lucrări mai ample, cum ar fi toaletarea arborilor, lucrări de deszăpezire, lucrări de amenajare alei, lucrări de instalații electrice, lucrări de execuție și întreținere instalație de aspersoare, lucrări de evacuare deșeuri vegetale și moloz, dar și proiectare peisagistică, atât pentru spații verzi, cât și pentru instalații de irigare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.