Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Câciu intră tare în scandalul milioanelo de doze de vaccinuri: Mi se pare incorect să le plătim!

Ministerul Finanțelor Publice
Adrian Caciu

Ministrul de Finanțe, Adrian Câciu, spune, joi, că se va ajunge la o soluție, împreună cu reprezentanții Comisiei Europene, în cazul vaccinurilor împotriva Covid-19: „ Mi se pare incorect să plătești ceva ce nu folosești. Cred că o să găsim o soluție”.

„Nu comentez, pentru că la mine vine, dacă este deschiderea de credite bugetare... Sper să vă comunice domnul ministru Rafila. Știu că există această dezbatere și pot să spun doar un punct de vedere personal - mi se pare incorect să plătești ceva ce nu folosești. Asta este o chestiune în care trebuie să se găsească o soluție. Cred că o să găsim împreună și cu Comisia Europeană o soluție. Eu atâta văd așa - plătești pe ceea ce ai, pe ceea ce consumi. Trebuie clarificate lucrurile, dar trebuie discutat probabil și cu Comisia Europeană”, spune Adrian Câciu.

Citește și: România cere Comisiei Europene suspendarea contractelor privind achiziția a milioane de doze de vaccinuri anticoronavirus

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Antena 3, că România a cumpărat peste 100 de milioane de doze de vaccin, pentru 15 milioane de români. El a acuzat fostul Guvern că a mai făcut un contract de 40 de milioane doze, pentru anii 2022 şi 2023.

România a acceptat în mai 2021 achiziția de vaccin împotriva Covid-19 pentru anii 2022 și 2023, menționează ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. În luna mai a anului trecut ministrul Sănătății a fost Ioana Mihăilă, din partea USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.