Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Curaj: Fără doctorate în timpul mandatelor

adrian curaj

Ministrul Educaţiei, Adrian Curaj, le recomandă demnitarilor să nu se înscrie la doctorat pe perioada în care îşi exercită mandatul, argumentând că aceştia nu ar avea timp pentru o astfel de activitate.

"Din punct de vedere personal, nu cred că ai timp. Eu mă uit la timpul meu de demnitar, câte ore am să dorm, nu să-mi fac doctorat. Mai degrabă eu aş numi-o recomandare, pentru că poţi să spui că nu poate, că e evident că nu poate. Mi se pare o abordare elegantă, de responsabilitate, ca să nu spun mai mult. Deci e normal să fie acest lucru. Dacă putem să-l punem, şi eu mă aştept să îl punem ca recomandare puternică, atunci cred că ar fi şi mai bine primit, că nu am avea posibilitatea să facem greşeli. Eu cred că nu este timp şi, dacă eşti în mijlocul unui doctorat, nimeni nu te poate opri să întrerupi pentru un an, pentru jumătate de an, pentru doi ani. Toată lumea înţelege lucrul acesta, oriunde ai fi, în ţară sau în străinătate", a declarat ministrul Educaţiei, marţi, la Palatul Victoria.

În opinia sa, cel mai potrivit ar fi ca demnitarii să îşi reia activitatea ştiinţifică după încheierea mandatului, întrucât, consideră ministrul, această abordare ar însemna un câştig pentru procesul educaţional, pentru persoana respectivă, dar şi pentru coordonator şi instituţia la care respectiva persoană dă doctoratul, spun cei de la Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.