Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Duicu, condamnat definitiv, ales în noua conducere PRO România. Ar fi făcut trafic de influență chiar în biroul lui Ponta

adrian duicu si victor ponta

Adrian Duicu, fostul șef al Consiliului Județean Mehedinți, condamnat definitiv cu suspendare, a fost ales în noua conducere a partidului Pro România.

Adrian Duicu a fost ales în noua conducere PRO România, în funcția de prim-vicepreședinte. Fostul șef al Consiliului Județean Mehedinți ar fi făcut trafic de influență chiar în biroul de premier al lui Victor Ponta, spuneau procurorii DNA în 2014.

Reamintim că Înalta Curte l-a condamnat, în 2017, pe Adrian Duicu, fostul șef CJ Mehedinți (ex-PSD, actual membru PRO România) la un an și jumătate de închisoare cu suspendare.

În referatul la dosarul de corupţie al lui Adrian Duicu, procurorii DNA susțineau că acesta şi-a folosit calitatea influentă pentru a determina o promovare în centrala Ministerului Afacerilor de Interne pentru Ştefan Constantin Ponea, şeful Poliției Mehedinți.

Procurorii susţineau că traficul de influenţă s-a făcut din biroul de premier al lui Victor Ponta de la Palatul Victoria.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.