Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Gâdea, președintele CJ Teleorman: `Am demarat construirea unui spital nou, modern și performant, la standarde europene”

stiripesurse.ro
Adrian Gâdea

Președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, a anunțat construcție unui spital nou în Alexandria. Potrivit acestuia noul spital va fi unul încăpător și foarte bine dotat. Noul spital va fi construit prin Compania Națională de Investiții, iar Consiliul Județean a creat toate condițiile pentru demararea investiției a cărei beneficiar final este.

“Este important ca teleormănenii să aibă acces la servicii medicale de calitate, la standarde europene, aici, la noi în județ.

De astăzi, am dat startul și va începe construirea unui nou spital la Alexandria.

content-image

Clădirea va fi practic un nou corp de spital care va avea heliport, subsol, parter si 5 etaje în care vor fi și secțiile care funcționează în acest moment în Corpul C al spitalului județean de urgență.”

Proiectul prevede și dotarea completă a noului spital cu echipamentele medicale de ultimă generație, astfel încât teleormănenii să beneficieze de servicii medicale de calitate.

Pe 13 noiembrie am predat amplasamentul noului corp de clădire care va fi construit la Spitalul Județean de Urgență Alexandria către Compania Națională de Investiții - CNI.

Consiliul județean Teleorman, în subordinea căruia se află spitalul, este beneficiarul final al investiției, pe care o consideră o prioritate pentru teleormăneni, afirmă Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean Teleorman.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.