Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Gâdea, preşedintele PSD Teleorman: 'Prin bugetul de stat s-au făcut alocări pe criterii politice către localităţi'

PSD
PSD sigla

Preşedintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că banii de la bugetul de stat s-au alocat pe criterii politice către localităţi şi nu în funcţie de necesităţile administraţiilor locale.

"Legea bugetului de stat, celebra anexă 702, anexă nou introdusă la legea bugetului de stat, este fără precedent, o anexă în urma căreia s-au alocat sume de bani cu destinaţie specială anumitor unităţi administrativ-teritoriale, nu doar din judeţul Teleorman, ci şi din celelalte judeţe la nivel naţional. (...) Sigur că am făcut o analiză şi am încercat să văd care a fost fundamentarea care a stat la baza acestor alocări. Nu am găsit o fundamentare, singura fundamentare este cea legată de culoarea politică şi de algoritmul din coaliţia de guvernare. Dacă analizăm cu atenţie care sunt unităţile administrativ-teritoriale care au primit alocări din această celebră anexă 702, vom constata că aceste localităţi în marea majoritate sunt conduse de primari PNL, USR-PLUS şi UDMR", a spus Gâdea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu s-a dezlănțuit la adresa lui Radu Tudor: ‘Oligofrenul emitent’

Acesta a adăugat că guvernanţii nu trebuie să considere banii românilor ca "banii lor de buzunar" de care dispun cum vor.

"Se împart cetăţenii în ai noştri şi ai lor. (...) Practic este o continuare a ceea ce s-a întâmplat şi în anul 2020, în special în urma rectificărilor bugetare care s-au făcut pe final de an, rectificări care au fost făcute tot în funcţie de culoarea carnetului de partid, tot în funcţie de culoarea politică. Vreau să le atrag cu eleganţă şi respect atenţia celor care conduc astăzi România că banii românilor nu sunt banii lor de buzunar să poată dispune cum doresc de aceştia'', a afirmat liderul PSD Teleorman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.