Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mihalcea: Contează să începem bine preliminariile pentru Campionatul European

news.ro
nationala romania

Antrenorul secund al echipei naţionale de fotbal a României, Adrian Mihalcea, a declarat, joi, că foarte important pentru “tricolori” în campania de calificare la Campionatul European din 2020 este startul preliminariilor de luna viitoare, informează news.ro

“Este un an important şi ştim ce avem de făcut. Pornim la acest drum în martie şi sincer ne dorim ca la sfârşitul anului să ne declarăm mulţumiţi. În această grupă e o echipă a Spaniei care e favorită după performanţele din ultimii ani şi sunt celelalte trei, noi, Norvegia şi Suedia care luptăm pentur locul doi. Nu sunt echipe cu nume mai mare decât al nostru, suntem foarte optimişti şi încercăm în aceste săptămâni până la începerea preliminariilor, să strângem cât mai multe informaţii. Suntem în permanenţă în contact şi suntem axaţi şi pe jucătorii noştri pentru eventuale convocări. Unii au început foarte bine. Contează să avem un început foarte bun în preliminarii”, a declarat Mihalcea.

Tehnicianul a comentat şi mutările de jucători survenite în ultima perioadă, afirmând că Mitriţă, chiar dacă a ajuns în campionatul nord american, poate fi selecţionat: “Au fost unele mutări surprinzătoare, unele bune din punctul meu de vedere. Mai sunt şi aceste transferuri la distanţă. Îmi pare rău pentru Budescu, pentru că dacă se confirmă diagnosticul va lipsi o perioadă lungă. El era într-o etapă bună. Mitriţă va fi mai dificil de urmărit live, e adevărat, pentru că e o distanţă mare, dar vom fi în pemrmanent contact şi vom vedea dacă ne va putea ajuta. Rămâne de discutat, nu e nimic bătut în cuie, poate fi selcţionat şi din America”.

Întebat dacă au fost comunicate primele pentru o eventuală calificare la EURO 2020, Mihalcea a spus că primordială este prezenţa la turneul final. “Primele şi banii rămân pe planul secund. Degeaba ni se promit bani sau prime dacă noi nu reuşim să ne calificăm. Ne gândim la calificare şi sunt convins că vor veni şi banii. Ar fi foarte frumos să jucăm un campioant european acasă, dar presiunea e şi datorită faptului că nu am mai reuşit să ne califcăm la multe turnee finale”, a mai spus Mihalcea.

Federaţia Română de Fotbal şi Romstal au anunţat joi încheierea unui parteneriat cu o durată de patru ani prin care compania românească Romstal devine sponsor oficial al echipei naţionale de fotbal a României.

“Sunt foarte bucuros că o companie românească de prestigiu se alătură, prin susţinerea pe care o acordă, echipei naţionale de fotbal a României. Acest parteneriat este unul firesc, aşadar. Pentru că vorbim de liderii unei pieţe din România care încep astăzi un drum alături de echipa cea mai iubită de către români. În acelaşi timp, e un parteneriat firesc pentru că Romstal reprezintă un brand care a depăşit graniţele României şi s-a consacrat ca un lider regional european”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal.

“Suntem norocoşi să putem fi alături de Echipa Naţională de Fotbal, un simbol al sportului românesc. Ne onorează faptul că putem ajuta la dezvoltarea performanţei în fotbalul românesc şi sperăm că suportul nostru să contribuie la obţinerea unor rezultate excelente din partea echipei”, a spus Alexandru Petrescu, CEO Romstal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.