Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mititelu a pierdut Universitatea Craiova

Lovitură dură încasată de suporterii Universităţii Craiova şi de Adrian Mititelu. Tribunalul București a admis azi cererea clubului CSU Craiova de anulare a înregistrării din 1999 a mărcilor deținute de Adrian Mititelu şi soţia lui, cunoscute suporterilor Universității sub denumirea „Stema cu Leul“.

În același timp au fost anulate toate transferurile succesive ale acestor mărci, inclusiv cea către noua societate înființată în 2013, U Craiova SA.

Citeşte şi: Apel disperat al unui mare actor către politicieni: 'Strada urlă, porcii râmă'

Decizia nu este însă definitivă. Ea poate fi atacată în 15 zile de la pronunțare.

Chiar Adrian Mititelu a recunoscut pe un site de socializare că a pierdut bătălia cu echipa primăriei din Craiova, dar aduce acuzaţii grave judecătoarei care a luat această decizie. "Da, este adevarat ! Astazi, o magistrata de la Tribunalul Bucuresti a dat o sentinta prin care a anulat marcile FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA SI FC UNIVERSITATEA CRAIOVA ! Este incredibil ! Desi au trecut doua ore de la aflarea solutiei, nu pot sa cred ca s-a dat o asemenea sentinta, care nu are nicio corespondenta in lege ! 1000% acest judecator a fost corupt, astfel nu se justifica o asemenea marsavie. Frustarea este uriasa !

Citeşte şi: Marea lovitură a lui Dacian Cioloş înainte să ajungă premier

Pentru mine se confirma inca o data, ca justitia Romana este una selectiva si nedreapta. Astazi am pierdut pe nedrept o batalie, URMEAZA, INSA DOUA CAI DE ATAC, APEL SI RECURS, LA CURTEA DE APEL BUCURESTI INALTA CURTE DE CASATIE SI JUSTITIE SI NU IN ULTIMUL RAND, CEDO. Vreau sa cred ca totusi in Romania, nu toti judecatorii pot fi corupti de catre Rotaru alaturi de grupul lui mafiot si indiferent de consecinte, ma voi bate pana la ultima suflare ! Stiu ca suporterii FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sunt extrem de afectati in acest moment, ii rog, insa sa aiba incredere, ca in final vom castiga acest razboi", a spus Mititelu.

Citeşte şi: Alina Bica îl vrea pe Băsescu în faţa instanţei / UPDATE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.