Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mititelu şi Ciprian Marica, sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF

frf

Finanţatorul clubului de fotbal FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, şi acţionarul grupării Farul Constanţa, Ciprian Marica, au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a FRF pentru declaraţiile defăimătoare la adresa arbitrilor.

Conform site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, în urma plângerii depusă de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA), cei doi au fost încadraţi la articolul 52 din Regulamentul Disciplinar care face referire la "Comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului".

Adrian Mititelu a fost sancţionat cu penalitate financiară de 20.000 de lei, în timp ce Marica a primit o sancţiune de 5.000 de lei.

Un al conducător din Superligă, patronul grupării CFR Cluj, Ioan Varga, a fost absolvit de vină într-un dosar deschis de CCA. Acesta însă mai are un caz pe rolul Comisiei de Disciplină a FRF care a fost amânat pentru 17 mai. Tot pentru acea dată au fost amânate cazurile finanţatorului FCSB, Gigi Becali şi managerului Mihai Stoica, în alte litigii deschise de Comisia Centrală a Arbitrilor.

Întrunită la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal, Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul Universitatea Craiova cu 15.000 de lei pentru incidentele de la meciul de pe teren propriu cu FCSB produse de suporterii proprii prin introducerea, aprinderea şi aruncarea de materiale incendiare, explozive şi fumigene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.