Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mititelu vrea ca Universitatea Craiova să joace pe noul stadion din Craiova: 'Plătim oricât! Ar fi un abuz să ne interzică accesul pe acest stadion!'

Adrian Mititelu

Adrian Mititelu vrea ca Universitatea Craiova sa isi joace meciurile din Liga a 4-a pe noul stadion din Craiova. Noua arena a Craiovei va fi inaugurata in mai putin de o luna, iar Adrian Mititelu e convins ca aceasta va fi casa si pentru echipa lui.

“Nimeni nu ne poate interzice accesul pe acest stadion. Nici nu concep sa nu ne lase. Platim chirie, nu jucam gratis. Desi din ce stiu CSU nu va plati nimic. Chiar sunt curios cum vor face. Pentru ca ar fi abuz in serviciu ca unora sa le iei banii, iar altora nu. In fine, nici nu conteaza, noi platim sa jucam."

Va fi o chirie mare, nu stiu cat deocamdata, dar nu conteaza. Platim! Vin suporterii in numar mare si ne vor ajuta sa platim chiria, macar partial si tot e bine. In termen de 30 de zile trebuie sa primesc raspunsul."

"Pe National Arena au jucat Steaua, Dinamo, Rapid si Astra. Aici de ce sa nu se poata? Ar fi un abuz in serviciu sa ne interzica", a spus Mititelu in Gazeta Sporturilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.