Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu a fost păcălit de 1 aprilie: 'Serios? Nu știam'

www.gsp.ro
Adrian Mutu

Antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, a fost păcălit de jurnalişti la conferinţa de presă de vineri, fiind surprins să afle că meciul cu FC Botoşani, de sâmbătă, nu se dispută pe stadionul Giuleşti, ci la Mioveni, conform Agerpres.

"Serios? Nu ştiam. Sperăm să nu. Sperăm ca mâine să fim aici. Mulţumim Mioveniului pentru ospitalitate şi pentru că ne-a pus terenul la dispoziţie, dar noi ne dorim să jucăm în casa noastră, aici, în Giuleşti", a spus Mutu, surprins de informaţia falsă primită din sala de conferinţe.

După explicaţii, Mutu s-a amuzat de ipostaza în care a fost pus: "Nu înţelegeam de ce. În fine, 1 aprilie. Suntem înainte de meci şi nu prea îmi arde de păcăleli. Dar bună gluma".

Prezent la conferinţa de presă, Rareş Ilie s-a arătat şi el surprins: "Am avut şi eu emoţii".

Referitor la partida cu FC Botoşani, Mutu a spus că adversara este poate cea mai puternică echipă din play-out-ul Ligii I.

"Acum ştim ce este Giuleştiul. La un meci oficial nu cred că va fi diferit, doar că este cu miză, şi este o miză importantă pentru noi, pentru că ne dorim să câştigăm. Bineînţeles, în acelaşi timp suntem conştienţi că avem în faţă o echipă bună care a arătat în anii trecuţi că merită să fie în play-off. Ne aşteptăm la o bătălie şi sperăm să o ducem până la capăt cu bine. Trebuie să respectăm tradiţia şi să câştigăm, chiar dacă avem în faţă poate cea mai bună echipă din play-out. Noi vrem să câştigăm pentru că ăsta este spiritul şi mentalitatea noastră cu care echipa mea este obişnuită. Atenţia şi concentrarea vor trebui să fie mari, pentru că avem în faţă un adversar foarte bun. Botoşani practică un fotbal bazat mai mult pe faza de atac şi ăsta este un lucru normal, pentru că statutul lor de până acum îi obligă la acest lucru. Undeva pe foaie ei sunt favoriţi la meciul de mâine şi de aceea concentrarea noastră trebuie să fie mare. Ştim cine suntem, suntem Rapid Bucureşti şi mâine în faţa suporterilor noştri trebuie să arătăm acest lucru", a afirmat Mutu.

Tehnicianul îşi doreşte ca echipa sa să prelungească şirul de victorii, chiar dacă se confruntă în cadrul lotului cu unele probleme medicale din cauza gripei.

"Primul meci pe Giuleşti, dar nu cred că ăsta este cel mai important lucru. Este important meciul pentru că ne aşteaptă un meci foarte greu. Şi nu numai pentru că întâlnim echipa de pe locul 7, întâlnim o echipă care s-a obişnuit să joace în play-off. Dar şi din cauza faptului că am avut ceva probleme din cauza răcelii sezoniere. Să văd până mâine, sper să recuperăm toţi jucătorii să pot aliniat cel mai bun 11. Bineînţeles că îmi doresc victoria, pentru că suntem traversăm o perioadă bună şi vreau să avem continuitate în ceea ce înseamnă rezultate", a mai spus Mutu.

Jucătorul Rareş Ilie şi-ar dori să fie primul marcator al Rapidului pe noul stadion într-un meci oficial.

"Sper ca eu să dau primul gol pe Giuleşti. Nu m-am gândit prea mult la asta, dar mi-aş dori să fiu eu primul marcator", a spus Ilie.

Partida Rapid - FC Botoşani, din cadrul etapei a 3-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.