Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu anunţă că a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului lui Cosmin Contra

www.romaniatv.net
Adrian Mutu manager Dinamo

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, a declarat, vineri, că a ajuns la un acord cu antrenorul Cosmin Contra pentru prelungirea contractului acestuia, scadent la finalul actualului sezon.

"S-a găsit acordul cu Cosmin Contra pentru prelungire, e o chestiune de ore. Suntem foarte aproape, așteptăm acum ca actele să fie făcute de avocați și să fie semnate. Sperăm ca până la ora meciului cu FCSB (n.r. — 1 mai) să semnăm. Dacă nu, atunci în următoarele zile după meci. De când a venit Cosmin Contra am pierdut doar un meci, iar acest lucru spune multe. Nu se aștepta nimeni ca Dinamo să fie o forță și dacă nu vom dovedi anul ăsta, la anul sigur ne vom bate pentru titlu", a spus directorul general, conform Agerpres.

Adrian Mutu a catalogat meciul Dinamo — Steaua, programat la 1 mai, în cadrul etapei a 8-a a play-off-ului Ligii I, drept "derby-ul sezonului". "Noi, cei din conducere, suntem foarte pregătiți. Sper ca și băieții la ora meciului cu Steaua să fie foarte concentrați, pentru că urmează poate cel mai important derby din ultimii ani. Este derby-ul sezonului și sper să-l câștigăm. Se știe că dacă noi vom câștiga ajungem la 2 puncte în spatele FCSB-ului. Chiar dacă va fi foarte greu să luăm titlul, pentru că nu va depinde numai de noi asta, este foarte important să facem pasul și să fim acolo, pentru că obiectivul nostru este locul 2. Trebuie să fim acolo și să sperăm că FCSB și Viitorul vor face un pas greșit", a adăugat Mutu, care, vineri, a vândut bilete pentru meciul cu FCSB la casele de la Stadionul Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.