Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Adrian Mutu, apel URGENT către Carmen Dan: Comedia de ieri mă face să mă simt ca într-o ţară din lumea a treia

www.expresspress.ro
Adrian Mutu

Directorul general al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Adrian Mutu, solicită, prin intermediul unui comunicat, o întrevedere cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, pentru a lămuri problema stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare.

”În calitate de director general al lui Dinamo, dar şi în calitate de iubitor al fotbalului românesc, eu, Adrian Mutu, îi solicit o întrevedere doamnei ministru Carmen Dan, în care îmi doresc să lămurim problema stadionului din Ştefan cel Mare”, a afirmat Mutu, potrivit agerpres.ro.

Tudorel Toader, declarații de ULTIMĂ ORĂ după negocierile cu sindicaliștii din penitenciare

”Comedia de ieri, de la începutul meciului contra celor de la Gaz, mă face să mă simt ca într-o ţară din lumea a treia, cel puţin fotbalistic, şi îmi doresc să nu mă mai încerce astfel de sentimente. Într-o perioadă în care văd că se fac eforturi şi investiţii enorme pentru a se salva unele branduri fotbalistice, mi se dă impresia că brandul Dinamo este lăsat să moară. O echipă cu blazon, cu suporteri şi cu istorie, precum Dinamo, nu poate supravieţui fără un stadion nou, în condiţiile în care celelalte arene reprezentative din Bucureşti vor fi renovate, iar cele din Ploieşti, Cuj, Craiova sau Târgu Jiu s-au construit deja sau sunt în curs de finalizare. Având în vedere că toată investiţia ar veni din partea CNI, iar arena ar deveni un bun al statului, situaţia mi se pare că este cu atât mai dramatică. Fiind demult trecut cel de-al doisprezecelea ceas, cred că e o ultimă ocazie să fiu lămurit şi eu, dar şi suporterii dinamovişti şi toţi iubitorii de fotbal, dacă se face stadion şi dacă nu, de ce nu. Simplu şi pe înţelesul tuturor”,  a transmis Adrian Mutu.

La meciul dintre Dinamo şi Gaz Metan Mediaş (3-1), desfăşurat luni, în etapa a patra a Ligii I de fotbal, oficialii echipei Dinamo nu au fost lăsaţi să stea în loja din care urmăresc de obicei meciurile de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare şi care îi aparţine fostului acţionar dinamovist Nicolae Badea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.